Profiel

Al ruim 30 jaar (!) ben ik actief in de financiering van publiek-private investeringen, overal in Nederland. Begonnen bij het Ministerie van Financiën: dus aan de publieke kant. En gaandeweg steeds meer richting particuliere initiatieven, praktijkprojecten en fondsen. Financiële markten, gebiedsontwikkeling en cultuurfinanciering zijn mij zeer vertrouwd. Fondsvorming met publiek en privaat geld is een van mijn specialiteiten. Ook als toezichthouder of bestuurslid trouwens: bekijk mijn CV.

In 2010 heb ik mij gevestigd als onafhankelijk adviseur om kennis en managementervaring te delen met mijn opdrachtgevers. In dat jaar heb ik me ook aangesloten bij Lysias Advies. Sindsdien heb ik in vele aansprekende projecten gewerkt voor verschillende opdrachtgevers. Soms als kwartiermaker of projectdirecteur, dan weer als high-level adviseur of in de rol van financiële dealmaker: bekijk alle projecten.

Samenwerking
Ik werk graag samen met andere vakmensen aan complexe en veelzijdige projecten. Vakmensen in publieke dienst, bij bedrijfsleven, bij banken, onderzoeksinstellingen, universiteiten, you name it. Het leggen van verbindingen tussen verschillende vakgebieden en expertises levert heel veel op. Mijn vaste samenwerkingspartners zijn natuurlijk mijn gewaardeerde collega’s van Lysias Advies, waar ik bij aangesloten ben als onafhankelijk associé. Lysias richt zich met name op transitie, organisatie en samenwerking in het publieke domein, met een bijzonder accent op evaluaties, onderzoeks- en adviescommissies en Slim Financieren.

Persoonlijk
Sport en muziek zijn voor mij heel belangrijk. In de winter schaats ik mijn rondjes bij IJsclub Haarlem, en in de zomer speel ik cricket bij ACC, de Amsterdamse Cricket Club uit 1921. En mijn viool geeft mij toegang tot de mooiste muziek, en dat is een voorrecht. Ik speel vooral barokmuziek als primarius van het Leids Barok Ensemble, en met regelmaat ook cantates en kerkmuziek.

Bekijk mijn CV

Start typing and press Enter to search